Olen Terese Bast, ja yritykseni on pietarsaarelainen Kapsel Illustrations. Koulutukseltani olen kuvataiteilija mutta olen toiminut kuvittajana jo yli kymmennen vuotta.
Otan mielelläni vastaan kirjojen, niiden kansien sekä artikkeleiden ja muiden painotuotteiden, kuten erilaisten korttien ja yrityslogojen, suunnitteluprojekteja.
Jos Sinulla on edellä mainittujen lisäksi muitakin visuaalista toteutusta vaativia toimeksiantoja, kuulen niistä mielelläni. Tutustu kotisivuillani aikaisemmin toteuttamiini töihin ja asiakkaisiin.

Mitä tarvitset?
Tarvitsetko yrityksesi uutta visuaalista ilmettä tai kaipaavatko työnantajasi markkinointimateriaalit uudistamista tai etulyöntiasemaa messuilla, mainoksissa?
Oletko tuottaja/kustantaja/kustannuspäällikkö, joka etsii uusia kuvittajia?
Ota yhteys ja pyydä tarjous. Suunnitellaan ja aikataulutetaan projekti yhdessä.
Kapsel Illustrations voi hoitaa suunnittelun lisäksi yhteydet painotaloon.

Jag som driver Kapsel illustrations heter Terese Bast och har en adress till Jakobstad, Finland. I grunden är jag bildkonstnär, men har under de senaste tio åren arbetat som illustratör.
Behöver du...
... illustrationer, trycksaker specialdesignade för ditt företag/din arbetsplats eller en ny logo? I samarbete med Kapsel illustrations kan din idé bli verklighet.

TERESE BAST
terese.bast@gmail.com
+358 40 9600 762
Submit
Thank you! Kiitos! Tack!
Back to Top